what happen aya naon ojo ngono lai.

July 29, 2010

Entah siapa yg niat banget nulis beginian… ga beda jauh sama bahasa ajaibnya si cincha yawra nih kayanya…

To whom sing berkepentingan. Since dua-tiga taon anyar-anyar iki, lagi trend people nulis pake bhs campur2. If they finish one sentence nganggo English and then pindah using bhs Indo masih enak diwocone. Tapi yg sering is durung mari sak kalimat they already change using english, javanese or even Pinyin, Wo bu ce tao when these kind of trend become so popular nang Indo. Wo also don’t no who sing create trend kayak gini, mungkin jejaring sosial such as twitter, pesbuk, Ce me yang? Apa Ni sdh headache read tulisan ini? Wo Te sirah sdh mumet..

Setidaknya masih bisa kebacalah daripada udah pake bahasa al4y..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *